Onze diensten

Bewindvoering

Geregeld treden wij op als bewindvoerder waarbij wij samen met en ten behoeve van de betrokkene de zaken, die onder bewind zijn gesteld, beheren. Het betreft veelal het regelen van de financiële zaken en het beheren van vermogen. Wij kunnen ondersteuning verlenen bij de aanvrage tot bewindvoering.

Bedrijfsovername

Wilt u uw bedrijf verkopen of wilt u wellicht een ander bedrijf overnemen, dan bent u bij ons als erkend Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB) aan het juiste adres. Herstructurering, het verkoopklaar maken van uw onderneming, waarde bepaling, financieringsaanvragen etc. is het werkgebied waar wij ons door de jaren heen als een vis in het water voelen. We kennen de klappen van de zweep en weten er voor u het beste rendement uit te halen.

Particulieren

Wij verzorgen niet alleen de Nederlandse aangiften maar ook voor de Duitse "Steuererklärungen" bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in grensoverschrijdend werken en met name Nederland/Duitsland is ons werkgebied. Diegenen die een buitenlands, lees Duits pensioen ontvangen en daarover belasting moeten betalen bij het RiA (Finanzamt Neu-Brandenburg) kunnen eveneens bij ons terecht. Onze medewerkers kunnen deze aangiften compleet voor u afwikkelen. Heeft u reeds een aanslag van Neu-Brandenburg ontvangen dan kunnen wij deze controleren en berekenen of deze correct is opgelegd. Vaak zijn deze aanslagen te hoog waardoor u onnodig veel moet betalen.

Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het aanvragen of wijzigen van alle belastingtoeslagen.

(Startende) ondernemers

Wij begeleiden u, in de meest ruime zin des woords.

Bent u startende ondernemer, dan schrijven wij samen met u het bedrijfsplan. Wij adviseren u bij de oprichting van een besloten vennootschap, een vennootschap onder firma of een eenmanszaak. Daarbij begeleiden wij de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, de afspraak bij de notaris, het aanvragen van BTW-nummer en loonbelastingnummer. Kortom, u kunt alles aan ons overlaten zodat u zich op het "starten van de onderneming" kunt voorbereiden zonder administratieve rompslomp.

Lees meer