Financiële dienstverlening

Uitgebreide financiële dienstverlening voor ondernemer en particulier

Voor zowel particulieren als ondernemers verzorgen wij op het gebied van nationale- en internationale wetgeving een uitgebreide dienstverlening.

 

Belastingaangiften

Wij onderhouden een goed contact met de belastingdienst

BormansJaVa staat klaar voor al uw belastingzaken. Denk hierbij aan IB-, VPB-, BTW aangiften. Wij onderhouden een goed contact met de belastingdienst. Door onze directe contacten met de Belastingdienst kunnen wij u een snelle aanpak garanderen.

Fiscaal advies binnen en buiten de grens

Grenzeloos Fiscaal advies

Ons kantoor adviseert en / of vertegenwoordigt u bij een belastingcontrole of een geschil met een fiscale instantie. Een groot deel van onze fiscale advisering betreft de advisering bij het opstarten van uw firma, bedrijfsovernames, bedrijfsoverdrachten en beëindigingen. 

Bij grensoverschrijdende aangelegenheden verzorgen wij voor u de meest gunstige oplossing. Ook dragen wij zorg voor eventuele vrijstellingen van werknemers en / of volksverzekeringen, inclusief eventuele vrijstellingen op grond van EG-richtlijnen.

Wij verzorgen al uw financiële procedures

Bezwaar en Beroepsprocedures

Naast het opstellen van de fiscale aangiften van onder andere aangiften inkomstenbelasting, omzetbelasting,loonbelasting, vennootschapsbelasting, Mehrwertsteuer en Einkommensteuer verzorgen wij voor u bezwaar- en /of beroepprocedures.